Monipuoliset puutarhapalvelut
ja joustava kotiapu

Puutarhapalvelut Ylöjärvellä ja koko Pirkanmaan alueella

Olen valmistunut Järviseudun ammatti-instituutista v. 2012 viherrakennuslinjalta puutarhuriksi. Aloitin toimintani yrittäjänä heti keväällä 2013.

Tarjoan monipuolisia puutarhapalveluja Pirkanmaan alueella kaikille puutarhatyöapua tarvitseville asiakkaille, kuten omakoti- ja rivitaloasujille sekä yrityksille ja taloyhtiöille. Sopimuksen mukaan teen ylläpitosopimuksia  viheralueiden hoidosta. Tavoitteenani on parantaa asiakkaitteni elämänlaatua luomalla heille viihtyisä asuinympäristö.

Minulta saat asiantuntevaa apua puutarhanhoito- ja kunnostustöihin. Suunnittelen ja toteutan erinlaisia viheralan projekteja, kuten esim. piha- ja ryhmäistutussuunnitelmia, vanhan pihan saneeraustöitä, nurmikon perustamista, vesiaiheita, kiveyksiä, muureja ym.

Viherrakennustöissä käytän Avant-monitoimikuormaajaa, lisälaitteina löytyy mm. minikaivuri ja kivikoura.

Suunnittelussa ja toteutuksessa pyrin huomioimaan ekologiset lähtökohdat olemassa olevaa hyödyntämällä ja valitsemalla lähellä tuotettuja taimia. Oikeat kasvivalinnat puolestaan luovat peruspohjan pihan kasvuston menestymiselle ja tuovat helppohoitoisuuttaa, erityisesti maanpeittokasvit. Istutettavat kasvit  valitsen kasvupaikkavaatimustensa ja valo-olosuhteiden perusteella.

Huolella suunniteltu piha, jossa on huomioitu pihan toimivuus, käyttötarkoituksen mukaisesti, palvelee asiakkaitani ja kohottaa kiinteistön arvoa. Istutusten suunnittelussa ja materiaalien valinnassa tähtään pihan helppohoitoisuuteen ja  sopusointuun ympäristöön luonnollisella tavalla. Toki tärkein lähtökohta on asiakkaan toiveet ja mieltymykset!

Innokkaana hyötykasviharrastajana ohjaan mielelläni myös asiakkaitani oman hyötypuutarhan, kasvimaan ja marja/hedelmätarhan perustamisessa ja hoidossa.

Puutarhapalveluihini kuuluvat

  • pihan-/ puutarhanhoito ja kunnostus 
  • pensaiden ja puiden hoitoleikkaukset
  • pihasuunnitelmat
  • viherrakentaminen
  • kiveysten ja muurien rakentaminen
  • kesäkukka- ja hautaistutukset ja hoito
  • muut puutarhatyöt
  • tontin raivaukset
  • kauttani myös arboristipalvelut: pihapuiden kaadot ja hoitoleikkaukset kiipeillen
  • oksien haketus

Viihtyisä ja kukoistava puutarha tarvitsee säännöllistä kalkitusta, lannoitusta, puiden ja pensaiden hoitoleikkausta, kasvualustojen siistimistä ja kitkentätöitä. Lisäksi teen tarvittaessa kasvinsuojelutöitä, rikkakasvien torjuntaa, talvisuojauksia ym

Hinnasto

Tuntiveloitus 40.00 €/h
Pienkonelisä 5.00 €/h

Kilometrikorvaus 0.50 €/km

Kysy lisää puutarhapalveluistani!

Lisäksi myös mahdollisuus anoa kotitalousvähennystä.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä!