Monipuoliset puutarhapalvelut
ja joustava kotiapu

Kotipalvelut Ylöjärven alueella

Tarjoan luotettavia kotipalveluja Ylöjärven seudulla asuville vanhuksille ja muille apua tarvitseville. Kattava kotiapu kuuluu palveluihini erityisesti syksyisin ja talvisin.
Palveluni tuovat kokonaisvaltaista tukea arkielämään niin, että asiakkaani voisivat asua omissa kodeissaan mahdollisimman pitkään, säilyttää itsemääräämisoikeutensa sekä hyvän elämänlaadun.

Jokaiselle asiakkaalle tehdään ilmainen kartoituskäynti jolloin laaditaan juuri asiakkaalle sopiva palvelusuunnitelma ja palvelusopimus.

Kodinhoitopalvelut

Tarvitsetko apua kotitöissä? Tarjoan siivoukseen ja kodinhoitoon liittyviä kotipalveluja. Hoidan mm. siivoukset, tiskaukset, lakanoiden vaihdot, ikkunoiden pesut, ulkotyöt, vaatehuollon pyykinpesut, silitykset ja korjaukset sekä muut vastaavat kodinhoitotyöt.

Asiointi, kuljetusapu ja ruoanlaitto

Jos liikkeelle pääsy on hankalaa, apu on lähellä. Joustaviin asiointipalveluihini voivat lukeutua esimerkiksi kauppa-asiat, lääkärissä käynti, pankki- ja muut asioinnit, ruoanlaitto ja leipominen sekä ulkoilu, virkistäytyminen ja seurustelu.

Avustaminen päivittäisissä toiminnoissa

Missä päivittäisessä askareessa tarvitsetkaan apua, käänny puoleeni. Autan mm. pukeutumisessa, ulkoilussa ja henkilökohtaisen hygienian hoitamisessa. Tarjoan hoivaa ja huolenpitoa sitä tarvitsevalle.

Palveluihini ei sisälly lääke- ja sairaanhoidolliset toimenpiteet.

Lomitus

Omaishoitaja, tarvitsetko hengähdystauon? Tuuraan esimerkiksi dementiapotilaiden omaishoitajia.
Kysy lisää joustavista kotipalveluista, kerron mielellämme lisää!

Hinnasto

Arvolisäverottomat palvelut Ylöjärvellä asuville ikäihmisille ja henkilöille joiden toimintakyky on heikentynyt vaikkapa sairauden tai vamman vuoksi.

Arvonlisäverottomat palvelut sopimusasiakkaille:

  • Arkisin 27.00 €/h
  • Arki-ilta 29.00 €/h
  • Arkiyö 33.00 €/h
  • Lauantai 31.00 €/h
  • Sunnuntai 49.00 €/h

Yksittäiset käynnit/siivous 35.00 €/h (sis. alv)
Kilometrikorvaus 0.50 €/km 15 km ylittävältä matkalta.
Kotisiivousen teen mieluumin asiakkaan omilla välineillä ja aineilla, muutoin 5.00 €/käynti.

Lisäksi myös mahdollisuus anoa kotitalousvähennystä.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä!