Monipuoliset puutarhapalvelut
ja joustava kotiapu

Kotipalvelut Ylöjärven alueella

Tarjoan luotettavia kotipalveluja Kurun lähialueella asuville vanhuksille ja muille apua tarvitseville. Kattava kotiapu kuuluu palveluihini erityisesti syksyisin ja talvisin, kun pihatyöt ovat tauolla.
Palveluni tuovat kokonaisvaltaista tukea arkielämään niin, että asiakkaani voisivat asua omissa kodeissaan mahdollisimman pitkään, säilyttää itsemääräämisoikeutensa sekä hyvän elämänlaadun.

Tarjoan arvonlisäverottomat palvelut Ylöjärven alueella asuville ikäihmisille ja henkilöille, joiden toimintakyky on heikentynyt sairauden tai vamman vuoksi. Jokaiselle asiakkaalle tehdään  kartoituskäynti jolloin laaditaan  asiakkaalle  palvelusuunnitelma ja palvelusopimus.

Kodinhoitopalvelut

Tarvitsetko apua kotitöissä? Tarjoan siivoukseen ja kodinhoitoon liittyviä kotipalveluja. Hoidan mm. siivoukset, tiskaukset, lakanoiden vaihdot, ikkunoiden pesut, ulkotyöt, vaatehuollon pyykinpesut, silitykset ja korjaukset sekä muut vastaavat kodinhoitotyöt.

Asiointi, kuljetusapu ja ruoanlaitto

Jos liikkeelle pääsy on hankalaa, apu on lähellä. Joustaviin asiointipalveluihini voivat lukeutua esimerkiksi kauppa-asiat, lääkärissä käynti, pankki- ja muut asioinnit. Onnistuu myös ruoanlaitto ja leipominen sekä ulkoilu, lumityöt, sekä virkistäytyminen ja seurustelu.

Avustaminen päivittäisissä toiminnoissa

Missä päivittäisessä askareessa tarvitsetkaan apua, käänny puoleeni. Autan mm. pukeutumisessa, ulkoilussa ja henkilökohtaisen hygienian hoitamisessa. Tarjoan hoivaa ja huolenpitoa sitä tarvitsevalle.

Palveluihini ei sisälly lääke- ja sairaanhoidolliset toimenpiteet.

Lomitus

Omaishoitaja, tarvitsetko hengähdystauon? Tuuraan esimerkiksi dementiapotilaiden omaishoitajia.
Kysy lisää joustavista kotipalveluista, kerron mielellämme lisää!

Hinnasto

Arvonlisäverottomat palvelut sopimusasiakkaille:

  • Arkisin 27.00 €/h
  • Arki-ilta 29.00 €/h
  • Arkiyö 33.00 €/h
  • Lauantai 31.00 €/h
  • Sunnuntai 49.00 €/h

Yksittäiset käynnit/siivous 35.00 €/h (sis. alv)
Kilometrikorvaus 0.50 €/km, kun matka on yli 10km.
Kotisiivouksen teen mieluumin asiakkaan omilla välineillä (esim. pölyimuri), jos kodista löytyy tarkoitusta vastaavat. 

Lisäksi myös mahdollisuus anoa kotitalousvähennystä.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä!